Schilderclub exposeert in de Schakel

De schilderclub Dick Jager die elke woensdagochtend samenkomt in de Schakel, Schoolstraat 11, Vleuten, houdt daar vanaf woensdag 5 april een mooie overzichtstentoonstelling. De schilderwerken hangen op verschillende plekken in de Schakel, per thema of per kleur bij elkaar.

Zo hangt er in de ontvangsthal boven de bank het grote werk (2,5 x 1 m) Blauwe Bloesem. Naast een ander werk (Groen Bloemenschilderij) waarop ieder een bloem geschilderd heeft. Ondanks de verschillende stijlen van schilderen is het werk toch 1 mooi werk geworden.

Expositie van leden van 65 jaar en ouder
Velen schilderen al meer dan 30 jaar, anderen hebben zich pas kort gestort op deze creatieve uitlaatklep. De expositie is te bewonderen tijdens de openingstijden van de Schakel, buurtcentrum van Vleuten, op kantoortijden, en vaak ook ‘s avonds. De Schakel, Schoolstraat 11, Vleuten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.