Getuigen gezocht na aanranding meisje door groep jongens in Park de Hoge Weide

4 april 2017 11:15  Redactie  48 reacties

Woensdagmiddag is een 14-jarig meisje aangerand door een groep jongens in Park de Hoge Weide in Leidsche Rijn, zo laat de politie weten.

Het meisje fietste rond 17.00 uur vanuit Utrecht op het fietspad van de Verlengde Vleutenseweg waar zij werd ingehaald door vijf lichtgetinte jongens. Eén van de jongens reed op een rode scooter en dwongen haar te stoppen en pakte de spullen van haar af en randden haar aan.

Een mogelijke vader die daar met zijn dochtertjes liep zag het incident gebeuren en zei er wat van. Toen de jongens de voorbijganger zagen gaven zij de spullen weer aan het meisje terug maar toen de voorbijganger uit beeld was pakten zij haar spullen weer af.

De verdachten zijn er vervolgens vandaar gegaan richting Leidsche Rijn. De politie laat weten dat de jongens spraken over Kanaleneiland en mogelijk is daar een link mee.

De zaak is door de politie in onderzoek en roept getuigen op zich te melden. Men is met name op zoek naar de man die de jongens aanspraak. Heeft u meer informatie over deze zaak bel dan met de politie op 0900-8844.


Advertenties:

48 reacties

 1. Roos Bogaard

  5 hufters op 1 meisje😡😡😡 bijna week geleden😲 komen ze nu pas mee naar buiten. . .

 2. Sabrina Van Hintum-pompies

  😡😡 belachelijk voor woorden op klaarlichte dag het zal je kind maar zijn !!! Met der spulletjes en hoezo zelf uitgelokt 🙁moeten gewoon met de poten van haar afblijven nog ff kunnen ze nog geen eens ergens fietsten echt triest dit

 3. Ria van der Pol

  Sorry hoor maar dit ga je steeds meer krijgen , wat een vreselijk klote land is dit geworden , sterkte voor het meisje 😈😈😈

 4. Pim Kaal

  Wanneer gaan ouders van licht getinte jongens hun zonen eens opvoeden? Mijn zonen zouden het écht niet in hun hoofd halen om zoiets te doen.

  • Waarom worden alle lichtgetinte jongens nu over 1 kam geschoten?

  • Tammy Edo

   Inderdaad Rachella Haffi lekker makkelijk om snel weer het beeld te bevestigen dat het ALTIJD maar de getinte jongens zijn. Amper half jaar geleden waren het 4 blanke jongens die een klap op mijn hoofd uitdeelden…..als ik hem te pakken had, had ik hem voor jouw deur afgezet Pim, kan je je zoon opvoeden !!!!

 5. Ansje Smaal

  T lijertjes 5 dagen in het gevang stoppen en dat er bij binnenkomst verteld wordt wat zij gedaan hebben .. dan worden zij flink gepakt .

 6. Tonny van der Linden

  Oppakken en als je ze te pakken krijgt het hele gezin terug sturen naar waar ze vandaan komen, moet je kijken hoe snel ze dan genezen zijn.

 7. Annemarie van Breukelen

  Sorry hoor zijn die jongens wel opgevoed thuis het zal je kind maar wezen die dit doet, jammer voor dat meisje💐dat je je kids niet eens meer alleen buiten kunt laten,wat een klote wereld😈😈😈

 8. Peggy Kuipers-Daniels

  Dit zijn schoolroutes. Graag extra toezicht op deze routes. Zou ook gewenst zijn wanneer er meer camera’s komen. Helaas iets minder privacy maar hopelijk bevordert dit de veiligheid. Ik denk dat ik maar voortaan van elk verdacht groepje alvast een foto maak. Mocht het nodig zijn heb ik alvast materiaal. Ik word hiervan zo ziek. Weg gevoel van veiligheid voor onze kinderen!😡

 9. Rachella Haffi

  Wat een reacties zeg om de licht getinte jongens . Afschuwelijk dat zo iets hier gebeurt.
  Maar hoe ziet dat met die witte pedofiel die al jaren actief is hier in de wijk?
  Waren de reacties vast wat milder geweest 😉

 10. Tammy Edo

  Verspilde energie Rachella Haffi duidelijk tokkie volk die een zondebok zoeken. Eigen soort noemen ze liefkozend loser, ondeugd, kattenkwaad. Andere kleurtje dan is het: tuig en allerlei andere scheldpartijen tot aan terugsturen aan toe. Maar heb jij dat ook gehoord hé dat ze bij sommige van deze FB-pagina in de achtertuin asielzoekers gaan plaatsen? 😂😂😂🙏🏻

 11. Mounhim Tahtahi

  Jammer weer toch van sommige reacties. Mijn gedachtes gaan in de eerste plaats naar het meisje. Zij is hier het slachtoffer en de aandacht zou naar haar moeten uitgaan. Het slachtoffer kan van alles zijn, zowel een ‘blond’ meisje als een licht getint meisje. Dat doet er dus niet toe. Ze is een meisje en is lafhartig belaagd.
  Dan de daders. Ik hoop dat ze gepakt worden en dat ze voor de daad een passende straf krijgen, te weten de straf die we min of meer met zijn alles hebben afgesproken in de wet opgesteld door de ons verkozen vertegenwoordigers. En die is dus voor iedereen gelijk. Ik heb nog nooit een slachtoffer van welk misdrijf dan ook ooit horen zeggen dat ze het dit keer minder erg vonden om slachtoffer te zijn omdat de dader blank was. Tegen tuig treedt je op zonder aanziens des persoons of waar de wieg van zijn of haar opa heeft gestaan. Ik mag hopen dat we in Leidsche Rijn verstandiger zijn dan dit soort onzin uit te kramen.
  Dan eindig ik waar ik begonnen ben. Ik hoop dat het gauw goed komt met deze meid en dat ze hiervan geestelijk en lichamelijk herstelt.
  PS Hulde aan de man die de jongens aansprak.

  • Hilde Werner

   Na alle rascistische opmerkingen die ik net heb gelezen en die mijn bloed zojuist hebben doen koken, laat ik je weten diep respect te hebben voor jouw nuchtere en enige juiste reactie. Ik had het je niet na kunnen doen!


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website