Utrecht Natuurlijk reikt award voor duurzaamheid uit op Bètamarkt

5 april 2017 15:38  Redactie  Reageer

Tijdens het eerste jeugd Science Festival Bètamarkt reikt Utrecht Natuurlijk een award voor duurzaamheid uit aan het groepje met het duurzaamste project. Scholieren van verschillende middelbare scholen tonen hun innovatieve en duurzame werkstukken.

Op 19 april worden op Castellum Hoge Woerd meer dan 25 projecten gepresenteerd door leerlingen uit vmbo, havo en vwo. Utrecht Natuurlijk beoordeelt de projecten en kiest het duurzaamste initiatief uit.

Ook zijn er die dag meerdere duurzame activiteiten te beleven op Castellum Hoge Woerd. Neem een kijkje bij de interactieve tentoonstelling ‘Deur dicht! Licht uit!’ en volg een rondleiding langs het duurzaamheidsspoor van het Castellum.

De markt vindt plaats op woensdag 19 april van 10.00 tot 16.00 uur. Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis.

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Advertenties:

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website