Help jij je buren boodschappen doen?

De BoodschappenHulpdienst van Welzaam helpt bewoners van Vleuten-De Meern die (tijdelijk) niet zelfstandig boodschappen kunnen doen. Vrijwilligers van de boodschappenhulpdienst doen voor hen de boodschappen of doen samen met de bewoner de boodschappen. Dit kan eenmalig zijn of iedere week. Kom jij de boodschappenhulpdienst versterken?

We zijn op zoek naar een vrijwilliger die het leuk vindt om zijn/haar buurtgenoten te helpen en beschikt over een gezond inlevingsvermogen. Je kunt zelf aangeven wanneer je beschikbaar bent.

Geïnteresseerd?
Neem voor meer informatie of om je aan te melden contact op met telefoondienst van Welzaam via 030-677 31 31  of wo@welzaamutrecht.nl. De telefoondienst wordt van 9 tot 11 bemand door vrijwilligers. Buiten deze uren kun je een bericht achterlaten en dan bellen we je terug.

3 gedachten over “Help jij je buren boodschappen doen?”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.