Video: politie arresteert drie jongens met getrokken wapen bij tankstation

Woensdagavond zijn in Leidsche Rijn drie jongens aangehouden bij een tankstation aan de Proostwetering. De politie hield de jongens met getrokken pistolen aan en sloegen hen in de boeien terwijl één van de jongens het gebeuren filmde.

Jullie worden verdacht van een liquidatie!
De drie jongens, Soufiane (18), Amin (21) en Mohamed (20), wilde net gaan tanken toen de politie aankwam en met getrokken wapen schreeuwde:  ‘Jullie worden verdacht van een liquidatie’, ‘Je gaat nu je telefoon wegleggen’. Vlak voor de aanhouding zou een man met een getrokken wapen gezien zijn bij een café op de Vleutenseweg in Utrecht.

De jongens zeggen te hard zijn aangepakt door de politie. Kort na de aanhouding zijn de drie vrijgelaten. Ze zijn niet verdacht meer laat het Openbaar Ministerie weten.

Vluchtauto
Woensdagavond rond 17.15 uur kwam er bij de politie de melding binnen dat er op de Vleutenseweg een man werd bedreigd met een op vuurwapen gelijkend voorwerp. De bedreiger was er vervolgens in een auto met hoge snelheid vandoor gegaan. Even later werd er een signalement van de auto doorgegeven.

Auto uit het oog
Agenten zagen vervolgens op de Martin Luther Kinglaan een auto met hoge snelheid rijden en gingen achter de auto aan. De  verdachte auto reed in de richting van de A2. Bij afrit Leidsche Rijn raakten de agenten de auto kwijt en werd vlak daarna leeg aangetroffen op de Proostwetering. Getuigen zagen daar een tweede verdachte auto wegrijden. Deze auto stopte bij het tankstation aan de Proostwetering.

3 gedachten over “Video: politie arresteert drie jongens met getrokken wapen bij tankstation”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.