Lezersinzending: Help carnaval in De Meern nieuw leven in te blazen

Jaren geleden had De Meern een eigen carnavalsvereniging met diverse evenementen voor groot en klein. Nu gaan er regelmatig inwoners naar omliggende gemeente om carnaval te vieren. Als inwoner van De Meern is het hoog tijd voor om eigen carnavals activiteiten te organiseren. U kunt denken aan kinder- en seniorencarnaval waar men kan genieten en dansen op de gezellige carnavalsmuziek. Of een gezellige middag voor onze oudere inwoner.
Voelt u zich aangetrokken om als medewerker het carnaval in De Meern nieuw leven in te blazen en hierover mee te denken en te organiseren?
Neem dan contact op met Henk van der Aar telefoon 06-27345202 of per mail henkvanderaar@ziggo.nl


Advertentie:
-->

Gratis e-mailnieuwsbrief

Reageren

Een gedachte over “Lezersinzending: Help carnaval in De Meern nieuw leven in te blazen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>