Prenten-Boekpresentatie ‘Fiep en Toos gaan naar zee’

Na een jaar hard werken heeft Annemieke Bastiaans eindelijk haar vierde prentenboek klaar. Het proces van verzinnen, fantaseren, haken, kleien, fotograferen, tekenen, schrijven, bewerken, zingen, denk-vragen en picto-zinnen formuleren zijn samen gekomen tot het prentenboek: “Fiep en Toos gaan naar zee”

Op vrijdagmorgen 14 april wordt het boek in Blendut gepresenteerd en zal Annemieke uitleg geven over het ontstaan van het boek en de werkwijze. De klei-figuren die zijn gebruikt, kan je dan ook bewonderen. Het picto-prentenboek met liedjes, taal-denkvragen en letters ligt voor een maand ter inzage in Blendut.


Advertentie:

Informatie
Wanneer: 14 april (10.30 tot 12.30 uur)
Adres: Ella Fitzgeraldplein 4, Utrecht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *