Brugklassers Amadeus Lyceum maken versierde paastakken voor bewoners Zorgcentrum Parkhof

Zoals elk jaar deden de leerlingen van het Amadeus Lyceum ook dit jaar weer mee aan verschillende activiteiten in het kader van Pasen. Leerlingen uit de brugklas versierden veertig bosjes paastakken met zelf gemaakte versiering, een persoonlijke boodschap en een foto van het betreffende groepje. De paastakken werden door enkele docenten en leerlingen persoonlijk bij de bewoners van het zorgcentrum Parkhof overhandigd. De paastakken werden met enthousiasme ontvangen: “Dankjewel, ik ben er heel blij mee!” aldus één van de bewoners.

Het middagprogramma begon voor alle leerlingen met een zelfgemaakte lunch. Leerlingen uit vwo zamelden zoals elk jaar weer eten in ten behoeve van de Voedselbank. Aan deze oproep werd massaal gehoor gegeven en een volle rolkar werd naar de Voedselbank gebracht. Leerlingen uit de havo deden na de gezellige lunch mee aan verschillende activiteiten zoals, handlettering, paaseieren versieren, Kungfu, sporttoernooi, stadswandeling en improvisatie theater.

Voor onze examenkandidaten stonden er herkansingen op het programma, zij deden hun best op de toetsen die ze vandaag hadden.

1 reactie op “Brugklassers Amadeus Lyceum maken versierde paastakken voor bewoners Zorgcentrum Parkhof”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.