Titelprolongatie meisjes De Twaalfruiter in stedelijke schoolvoetbalfinale

De Twaalfruiter is woensdag de grote winnaar geworden tijdens de finale van het KNVB schoolvoetbaltoernooi Utrecht voor basisscholen. Op de velden van COV Desto wist de school uit Vleuten in twee van de vier categorieën beslag te leggen op de titel. Zowel de jongens van groep 5/6 als de meisjes van groep 7/8 sleepten de felbegeerde titel in de wacht. Vorig jaar wisten de meisjes van groep 7/8 ook al de stedelijke finale te winnen. Vervolgens wonnen zij niet alleen de daaropvolgende regionale finale maar werden ze ook nog eens landskampioen.

In totaal deden zo’n 4000 basisschoolleerlingen mee aan het schoolvoetbaltoernooi. In de afgelopen weken speelden de 350 teams van de verschillende Utrechtse scholen hun voorrondes. De beste teams plaatsten zich voor de stedelijke finale op 12 april. FC Utrecht was ook dit jaar betrokken bij het toernooi dat verder in het teken stond van het aankomende EK Vrouwenvoetbal in eigen land. Met een speciaal Keepie Uppie doek konden de aanwezige kinderen hun hooghoud kunsten vertonen onder toeziend oog van klasgenoten en toeschouwers.

Het overzicht van winnaars:

Meisjes 5/6
1.Kees Valkensteinschool (Vleuten)
2.Jenaplan Wittevrouwen (Noordoost
3. De Koekoek (Noordoost)
Fair Play cup: Tweede Marnixschool (West)

Meisjes 7/8
1.De Twaalfruiterschool (Vleuten)
2.De Koekoek (Noordoost)
3. De Achtbaan (Langerak)
Fair Play cup: De Twaalfruiter (Vleuten)

Jongens 5/6
1.De Twaalfruiter (Vleuten)
2.Dominicusschool (West)
3.Paulusschool (Oost)
Fair Play cup: Dominicusschool (West)

Jongens 7/8
1.Prinses Margrietschool (Noordwest)
2.De Regenboog (Noordoost)
3.Gertrudis (Zuidwest)
Fair Play cup: Ridderhof (Leidsche Rijn)

4 reacties op “Titelprolongatie meisjes De Twaalfruiter in stedelijke schoolvoetbalfinale”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.