Kindervrijmarkt Koningsdag Veldhuizen

15 april 2017 19:19  Redactie  Reageer

Het terrein bij Winkelcentrum De Veldhof wordt op Koningsdag weer gesierd met kleedjes vol spulletjes die de kinderen graag willen verkopen. Donderdag 27 april van 12.00-14.00 uur kan er weer gesnuffeld, gekocht en natuurlijk verkocht worden! Kinderen tot en met 12 jaar die ook een plekje willen voor hun kleedje vol spulletjes kunnen zich hiervoor opgeven bij de servicebalie van de PLUS. Inschrijven kost 1 euro, zo weet jij dat je een plekje hebt, wij dat je komt en krijg je ook nog wat lekkers! Vol=vol. De kindervrijmarkt wordt mede mogelijk gemaakt door buurtbewoners uit Veldhuizen, Buurtcentrum De Pijler, PLUS, Kwalitaria en is ondersteund door Welzaam.

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Advertenties:

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website