Europees Kampioenschap Honkbal onder 12 jaar bij UVV

18 april 2017 06:24  Redactie  Reageer

Van 10 tot en met 16 juli is UVV de gastheer voor het EK Honkbal voor de jeugd onder de 12 (ECu12). Dit 6-daagse toernooi vindt deze zomer plaats op sportpark de Paperclip te Utrecht/Vleuten. Er zullen 10 landen deelnemen aan dit honkbalevent, waaronder natuurlijk een jeugdteam van Nederland. Dat betekent dat er zo’n 180 spelers, begeleiders en officials op UVV zullen rondlopen.Het zal dus een drukte van belang zijn op en rond de velden van UVV. Naast de wedstrijden zullen er voor het kijkende publiek leuke activiteiten zijn. Zo kunnen (jonge) sporters op een leuke manier kennismaken met de vaardigheden die bij honkbal en softbal komen kijken. Houd de agenda dus vrij die week en kom kijken naar deze jeugdtalenten!

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Advertenties:

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website