Drie nieuwe modezaken die zich gaan vestigen in Leidsche Rijn Centrum

19 april 2017 08:42  Redactie  45 reacties

Vandaag is bekend geworden dat nog eens drie modezaken zich gaan vestigen in Leidsche Rijn Centrum. Eerder werd al bekend dat modezaken zoals H&M, Mango, JACK & JONES, name it, ONLY, Jones & Jones en twee winkels van Blendz getekend hebben voor het nieuwe stadscentrum.

De drie nieuwe winkels zijn Esprit, Open 32 en Nelsen.

ESPRIT
Modewinkel Esprit doet aan ‘mode voor het leven’. Met tijdloos mooie favorieten voor dames, heren en kinderen. De kleding is niet alleen te vinden in een ruime vestiging (330 m²) in Leidsche Rijn Centrum, maar ook online. Die digitale bestellingen kunnen vervolgens in de winkel worden opgepikt of worden teruggebracht. En dat past uitstekend bij de missie van het nieuwe stadscentrum: gemak voorop, met een sterke verbinding tussen online en offline.

OPEN 32
Open 32 is de multibrandstore voor vrouwen en mannen. Elk seizoen worden de beste items geselecteerd uit de nieuwe merkcollecties. De winkel (427 m²) in Leidsche Rijn Centrum ligt aan het Hof van Bern. Een plein in het hart van het centrum, met winkels, terrassen en grand café.

NELSON
In Nelson staan meer schoencollecties dan je zien kunt. Want de webzuilen in de winkel bieden een nóg bredere collectie aan. Zo wordt ook een andere kleur of maat direct besteld en de volgende dag thuisbezorgd. De zaak (261 m²) met schoenen voor het hele gezin ligt aan de statige Parijsboulevard op de hoek van de Luxemburgpromenade.

Eerder kozen onder andere H&M, MANGO en VERO MODA al voor Leidsche Rijn Centrum, samen met een groeiend aantal lokale ondernemers.

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Advertenties:

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

45 reacties

    • Kim Smits

      Niet gek! Maar als dit in 2035 allemaal een keer staat, woon ik er waarschijnlijk niet meer 😉


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website