Burgemeester Van Zanen komt kijkje nemen tijdens Koningsdag in ’t Zand

Donderdag 27 april 2017 is het Koningsdag in Leidsche Rijn, ’t Zand. Om 12.00 uur begint de kindervrijmarkt op en rond de fietsboulevard aan het Aldo van Eyckplantsoen en de Crouweldijk. Verder zijn er de hele middag verschillende activiteiten voor jong en oud.

Op het programma staan onder andere, de jaarlijkse vrijmarkt met voor de leukste kraam of activiteit de originaliteitsprijs. Kinderen kunnen meedoen aan ’t Zands Got Talent en hele leuke prijzen winnen. Ook zijn er optredens van Dansstudio Movingstars en natuurlijk is er weer het springkussen. Rond 14.30 uur komt Burgemeester Van Zanen een kijkje nemen bij alle festiviteiten, hij maakt een rondje over de vrijmarkt en gaat met de kinderen op de foto.

Koningsdag gaat gevierd worden met veel muziek en dans, kortom veel gezelligheid. Neem eens een kijkje op onze facebookpagina. Wil je meer informatie dan stuur je een mailtje naar koningsdagleidscherijn@gmail.com.

Lees ook:
Koningsdag in Centrum Vleuterweide
Kindervrijmarkt Koningsdag Veldhuizen
Feestprogramma Koningsdag Vleuten is bekend

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.