Vrijwilligers Telefoondienst Welzaam zoeken collega’s

20 april 2017 06:15  Redactie  2 reacties

Wij zijn een groep van 8 gezellige vrijwilligers, die de Telefoondienst verzorgt van Welzaam Vleuten-De Meern en zoeken nog enkele collega’s. Wij staan onze dorpsgenoten uit Vleuten, Vleuterweide, Haarzuilens, De Meern, Veldhuizen en Rijnenburg te woord en zoeken mee naar antwoorden op hun vragen. Ook hulpaanvragen voor de vrijwilligersdiensten van Welzaam komen via ons terecht bij de juiste vrijwillige coördinatoren, die een uitvoerende vrijwilliger zoeken om de gevraagde ‘burenhulp’ te geven.
Wij beantwoorden de telefoon elke werkdag, het hele jaar door, tussen 9.00 en 11.00 uur. Daarnaast handelen we mailtjes af en ingesproken telefoonberichten, noteren en verzenden aanvraaggegevens voor de vrijwilligersdiensten, registreren elk binnengekomen bericht in een logboek, overleggen met elkaar en verwijzen door waar nodig.
Gemiddeld is iedereen één ochtend per week actief. Er wordt alleen of in tweetallen gewerkt van ongeveer 8.30 tot 12.00 uur in de Cultuurcampus in Vleuterweide.
Wij willen ons Telefoonteam graag uitbreiden om het maandrooster bij vakantie en ziekte beter te kunnen vullen.

De Telefoondienst én de Informatiebalie (beiden van Welzaam) gaan samen onderdeel uitmaken van WIL, dat staat voor Wijk Informatie Lijnen van en voor Vleuten-De Meern. Deze nieuwe, uitgebreide ‘wegwijzer voor de buurt’ wordt momenteel ontwikkeld. Alle vrijwilligers volgen hiervoor een training binnen Welzaam om medebewoners nog beter te kunnen informeren.

Lijkt het je leuk om op deze manier iets voor je dorpsgenoten te betekenen? Maak een afspraak om eens te komen kijken wat het werk inhoudt en of het bij je past. Bel de Telefoondienst: 030 6773131. Na 11.00 uur kan een bericht worden ingesproken; vermeld dan ook je telefoonnummer. Of mail naar wo@welzaamutrecht.nl

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Advertenties:

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

2 reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website