Dronken automobilist rijdt tegen bus aan op Meerndijk

Bij een aanrijding tussen een auto en een bus is een persoon gewond geraakt. De politie heeft het vermoeden dat er drank in het spel is. De bestuurder van een auto knalde vrijdagavond rond 22.15 uur op de Meerndijk tegen een passagiersbus van vervoersbedrijf Syntus aan. Een van de inzittenden van de auto is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de auto is aangehouden en overgebracht naar het ziekenhuis om een test af te nemen aangezien het vermoeden bestond dat de man te veel gedronken had.

De auto raakte bij het ongeluk zwaar beschadigd.


Advertentie:

Foto: politie

7 reacties op “Dronken automobilist rijdt tegen bus aan op Meerndijk”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.