Leuke optredens en activiteiten tijdens Dag van Natuur & Cultuur

22 april 2017 15:30  Redactie  Reageer

Deze jaarlijkse dag met een muzikale invulling biedt een programma vol optredens en activiteiten rondom Brede School Het Zand op woensdag 17 mei 2017. Tussen 12.30 en 15:00 uur is iedereen welkom om te genieten van workshops van Fort van de Verbeelding en van optredens van orkest en koor van Brede School Het Zand onder leiding van Jeroen Schipper en van het koor van Stichting De Vrolijkheid.

Foto: Gemma Tijmensen

Programma
De middag wordt verder feestelijk gevuld met muzikale activiteiten zoals een ‘stille  disco’, muzikale speurtocht en bezoek aan de Schaapskooi in Park Groot Zandveld met schaap scheren, wol vilten en spinnen. Er is een open podium met een publiekscursus van ‘Madame Bombarie’ en op de Grande Piano van Meneer Dinges, een muzikaal klimtoestel, kan het publiek pianospelen door erop te lopen en te springen. Bij de Muzikale Maakplaats wordt een oude piano uit elkaar gehaald en omgebouwd tot een nieuwe muzikale installatie met behulp van de kunstenaars Arianne van Boxmeer en Dennis van Tilburg. In de kas kan naar ultrasone dierengeluiden geluisterd worden en bij de bus kun je schilderen op muziek.

Op het gras rondom de school is volop ruimte om te picknicken en er zijn hapjes en drankjes verkrijgbaar. Bij slecht weer trekken we met de muziek naar binnen.

Het programma duurt van 12.30 tot 15.00 en is gratis toegankelijk. Brede School Het Zand is gevestigd aan de Pauwoogvlinder 20, Utrecht. Meer informatie vind je op www.bredeschoolhetzand.nl en www.cultuur19.nl.

Foto: Gemma Tijmensen

De Dag van Natuur & Cultuur wordt georganiseerd door de partners van Brede School Het Zand Cultuur19, DOENJA Dienstverlening, Saartje Kinderopvang, Montessorischool Arcade, OBS Het Zand en Spelenderwijs Utrecht. Met medewerking van Utrecht Natuurlijk, Schaapskooi Park Groot Zandveld en Kinderparadijs Jansen & Jansen. Mede mogelijk gemaakt door bijdragen uit het initiatievenfonds van de Gemeente Utrecht en sponsoring van Boer Goes.

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Advertenties:

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website