Politie zoek getuigen van woninginbraak Getuigen gezocht inbraak

22 april 2017 11:28  Redactie  1 reactie

De politie is op zoek naar getuigen van een woninginbraak aan de Milan Viscontilaan in Veldhuizen. De inbraak is gepleegd op 20 april tussen 8.00 en 17.00 uur. De daders kwamen de woning binnen door het slot aan de achterzijde van de woning eruit te trekken, het zogenoemde kerntrekken. Heeft u informatie? Bel dan met de politie op nummer: 0900-8844.

Door het zogenoemde kerntrekken is het mogelijk dat de inbreker binnen 35 seconden in de woning kan staan. Door een afdekplaatje op uw slot te bevestigen kunt u voorkomen dat inbrekers deze techniek gebruiken. Bekijk hier hoe je dit kunt voorkomen.

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Advertenties:

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

1 reactie


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website