Op het Berlijnplein staat iets geweldigs te gebeuren!

24 april 2017 06:15  Redactie  2 reacties

RAUM strijkt er neer en zal er een podium bieden aan acht geselecteerde creatievelingen. Deze ‘makers’ zullen gedurende de maanden juli tot en met december hun onderkomen hebben op en aan het Berlijnplein dat een grote open speelplaats zal worden waar design, kunst en technologie samenkomen.

In een aantal speciaal hiertoe neergezette wooneenheden (‘tiny houses’) zullen de kunstenaars verblijven. Samen met een overdekte werkplaats vormt deze kleine tijdelijke gemeenschap ‘het makershuis van RAUM’.

RAUM staat voor groots, vrij en bovenal toegankelijk. Op het makershuis, dat overigens nog een pakkende naam moet krijgen, komt een openbare daktuin van waar je op ieder moment van de dag een uniek uitzicht hebt over het project.

Al op 20 en 21 mei kan het publiek mee komen bouwen aan de ‘maakplaats’ waar het nieuwe icoon van het Berlijnplein zal worden opgericht. Er zal gezaagd en getimmerd worden om uiteindelijk een 14 meter hoog bouwwerk te laten verrijzen.
De voortgang van RAUM is te volgen via Facebook: www.facebook.com/raumutrecht

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Advertenties:

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

2 reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website