Win vrijkaartjes voor de Attractiedagen op 5,6 en 7 mei in het Amaliapark

De Attractiedagen is een groot evenement met name voor kinderen t/m 13 jaar. Er zijn die dag heel veel springkussens, luchtkastelen, trampolines, grote opblaasbare ballen op het water, schminken, draaimolens, kraampjes met leuke artikelen en natuurlijk lekker eten met bijv. een barbecue of de frietkraam. Elk jaar weer zijn erduizenden kinderen die genieten en met een grote glimlach naar huis gaan. Op die dagen is er ook een loterij met geweldige prijzen zoals een scooter, fiets, playstation en meer.
Het evenement wordt gehouden in het Amaliapark (vlakbij het Leidsche Rijn college)

Win gratis kaartjes

Wij mogen maar liefst 20 vrijkaarten weggeven. Wil je hierop kan maken? Meld je dan aan op onze nieuwsbrief en door een mail te sturen naar prijsvraag@regioleidscherijn.nl o.v.v. ‘Vrijkaarten Attractiedagen’. De actie loopt tot en met donderdag 4 mei 10.00 uur.

Informatie

Datum: 5, 6 en 7 mei 2017
Tijd: van 10.00 tot 21.00
Locatie: Prinses Amaliapark Leidsche Rijn
Website: www.nieuwutrechtattractiedagen.nl

62 gedachten over “Win vrijkaartjes voor de Attractiedagen op 5,6 en 7 mei in het Amaliapark”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.