Binnenkijken bij de dierenweide in Hoge Weide!

Altijd al een kijkje binnen de hekken van dierenweide de Kraal willen nemen? Grijp dan nu je kans! Op zaterdag 13 mei van 13.30-16.00 uur is er een open middag! Er zijn dan verschillende activiteiten: je kunt je laten schminken, je kunt je uitleven op het springkussen of je kunt even gaan zitten aan de knutseltafel om bijvoorbeeld een mooie tekening te maken van een van onze schapen, geiten of kippen. Er is thee/koffie/limonade voor wie wil mét iets lekkers erbij! Kom je ook?

Dierenweide de Kraal is een kijkweide en is slechts 2 keer per jaar geopend, dus grijp je kan om eens achter het hek te kijken. De dierenweide ligt in Park de Hoge Weide, Parkwijk-zuid, Leidsche Rijn. Bezoek de website voor meer informatie: http://www.dierenweidedekraal.nl

4 gedachten over “Binnenkijken bij de dierenweide in Hoge Weide!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.