Bekendmaking winnaars Attractiedagen 2017

De winnaars van de gratis toegangskaarten van de Attractiedagen 2017 zijn bekend! Van de vele inzendingen die wij ontvingen hebben wij een willekeurige selectie gemaakt. Gefeliciteerd met de vrijkaarten!

De winnaars zijn:

Fam. Aben
Fam. Lubbers
Fam. Bosman
Fam.van der Lee
Fam. el Bouzaggaoui
Fam. Leijen

Attractiedagen 2017

De Attractiedagen is een groot evenement met name voor kinderen t/m 13 jaar. Er zijn die dag heel veel springkussens, luchtkastelen, trampolines, grote opblaasbare ballen op het water, schminken, draaimolens, kraampjes met leuke artikelen en natuurlijk lekker eten met bijv. een barbecue of de frietkraam. Elk jaar weer zijn duizenden kinderen die genieten en met een grote glimlach naar huis gaan. Op die dagen is er ook een loterij met geweldige prijzen zoals een scooter, fiets, playstation en meer.
Het evenement wordt gehouden in het Amaliapark (vlakbij het Leidsche Rijn college)

Informatie

Datum: 5, 6 en 7 mei 2017
Tijd: van 10.00 tot 21.00
Locatie: Prinses Amaliapark Leidsche Rijn
Website: www.nieuwutrechtattractiedagen.nl

7 gedachten over “Bekendmaking winnaars Attractiedagen 2017”

  1. Vandaag hier naartoe geweest. Het was wel leuk maar naast de entree moest je nog apart betalen voor het schminken, trampoline, klimmuur en nog wat dingen. En er waren slechts 6 kraampjes. Beetje een tegenvaller wat mij betreft. Had de entreeprijs dan iets verhoogd zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.