Open dag buurtcentrum de Pijler op 13 mei

4 mei 2017 14:31  Redactie  Reageer

In de wijk Veldhuizen in De Meern zit buurtcentrum de Pijler. Hier zijn buurtbewoners dagelijks welkom voor een kopje koffie en een praatje of bij één van de vele activiteiten die hier worden georganiseerd. Kom naar de open dag op 13 mei en maak kennis met het buurtcentrum en haar aanbod!

Tijdens de open dag zijn er demonstraties van activiteiten zoals mozaïek, ouderengym, kleren maken, Prago les en nog veel meer. Voor kinderen is er een springkussen, zijn er suikerspinnen en verschillende spelletjes. De Line Dance groep, Daphne´s Dance Company en het Zangkoor verzorgen een optreden.

De open dag wordt mogelijk gemaakt door Welzaam, de Pijlerraad en Plus Supermarkt. De open dag is van 13:00 tot 15:00 uur. Buurtcentrum de Pijler bevindt zich op het binnenpleintje bij winkelcentrum Veldhuizen, op bovenpolder 80.

Bezoek hier de pagina van De Pijler op Regio Leidsche RIjn

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Advertenties:

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website