App Regio Leidsche Rijn krijgt flinke update en komt ook uit voor Android

8 mei 2017 21:53  Redactie  Reageer

In dit artikel vertellen we je meer over de ontwikkeling van de Regio Leidsche Rijn app die inmiddels meer dan 6.000 keer gedownload is. De app is gelanceerd in 2013 en is toe aan vernieuwing. De nieuwe versie zal dan ook compleet opnieuw ontworpen worden. Ook kregen wij vaak van onze lezers de vraag of de app ook voor Android zal uitkomen. Vanaf vandaag kunnen we bevestigen dat de app niet alleen voor de iPhone en iPad verschijnt, maar ook voor Android zal verschijnen.

Nieuwe functies
Er zal nog meer te lezen zijn. Alle rubrieken op de website zullen ook terug te vinden zijn in de app. Bovendien zal je oneindig door de artikelen kunnen scrollen.

Een andere service die ook al geïmplementeerd is op de website zijn push berichten. Deze service zal ook terug te vinden zijn in de nieuwe app. Door aan te geven dat je push berichten wil ontvangen zal je nooit meer belangrijk nieuws uit de regio mislopen.

Vanuit de app zal het mogelijk worden een account aan te maken. Met dit account kan je niet alleen reageren op nieuwsberichten maar ook een bericht met foto naar de redactie toesturen.

Verder blijft het nog even een verrassing wat de meest belangrijke functie zal worden en of deze al meteen zal worden uitgerold in de nieuwe versie.

Lancering
Inmiddels wordt er druk gewerkt aan de nieuwe versie. Wanneer die precies gelanceerd zal worden is nog niet bekend. De verwachting is dat de app binnen twee maanden in de AppStore en Playstore zal verschijnen.

Voor de iPhone gebruikers zal de app als update verschijnen. Heb je de huidige versie nog niet geïnstalleerd? Download hem alvast nu zodat je de update ontvangt na lancering!

Lees ook:
RTV Utrecht: App en site voor Leidsche RijnersAdvertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website