Vrijwillige brandweer verkoopt zaterdag 13 mei gevulde koeken voor Moederdag

Om in september mee te kunnen doen aan de twaalfde editie van de Duchenne Heroes mountainbiketocht, verkopen negen vrijwillige brandweermannen en twee helpers van brandweerkazerne De Meern zaterdag 13 mei versgebakken koeken voor Moederdag in de Jumbo aan het Mereveldplein in De Meern. De opbrengst gaat naar het goede doel.
Om mee te kunnen doen aan de zevendaagse tocht, die wordt georganiseerd in de hoop op een medicijn tegen de progressieve spierziekte, is geld nodig. De zogeheten Vliegende Herten voor Duchenne organiseren daarom maandelijks diverse acties om hun doel te bereiken.

Meer informatie: Facebookpagina Vliegende Herten voor Duchenne.
Donaties: www.duchenneheroes.nl/vliegende-herten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.