Update: Aanrijding met letsel nabij het Strijkviertel

Woensdagochtend rond 10.00 uur is er een aanrijding geweest op de C.H. Letschertweg nabij het Strijkviertel. Een rijbaan is afgesloten. Zowel de politie als ambulance is aanwezig. Bij de aanrijding zou een gewonde gevallen zijn. Het is onduidelijk om wat voor letsel het gaat. Op de C.H. Letschertweg gebeuren vaker ongelukken. Eind maart was er nog een kettingbotsing waarbij vijf auto’s betrokken waren.

UPDATE: Bij het zware auto-ongeluk zijn twee personen gewond geraakt nadat twee auto’s iets voor 10.00 uur frontaal op elkaar inreden. Bij de botsing slingerde het gehele motorblok de auto uit. Er zou een flinke ravage zijn ontstaan. Het ongeluk gebeurde op de kruising van het Strijkviertel met de C.H. Letschertweg (N198). De N198 is volledig afgesloten voor het verkeer.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.