Kennismaken met honk- en softbal voor kinderen

Woensdagmiddag 17 mei organiseert Honk- & Softbalvereniging UVV een “Welcome Friends Day”. Tijdens deze dag zijn alle kinderen tot 13 jaar welkom om kennis te komen maken met honkbal en softbal.

De dag bestaat uit een clinic dat door enthousiaste coaches gegeven wordt. Tijdens deze clinic worden alle beginselen van het spel ervaren. De middag wordt afgesloten met een wedstrijdje en na afloopt krijgt iedereen iets lekkers te eten en te drinken.

UVV is een vereniging met wel 14 jeugdteams. Speelplezier is het belangrijkst en daarom vindt UVV het van groot belang dat iedereen er zich thuis voelt. Tijdens de Welcome Friends Day is het leuk als jij samen met een vriend of vriendin langskomt, want met een vriend(in) een teamsport beoefenen, dat maakt de sport nóg leuker. Alle jeugdleden van Honk- & Softbalvereniging UVV nemen zelf ook een vriend of vriendin mee.

Het verzamelen voor de clinic is om 14:45 uur. De clinic zelf start om 15:00 uur en eindigt om 17:00 uur. De clinic vindt plaats op de honk- en softbalvelden op sportpark de Paperclip. Inschrijven kan door te mailen naar honkensoftbal@asvuvv.nl.

1 gedachte over “Kennismaken met honk- en softbal voor kinderen”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.