Voornruiters organiseert benefietavond voor Stichting Ambulance Wens

Op zaterdag 20 mei organiseert paardrijvereniging De Voornruiters een benefietavond met als doel zo veel mogelijk geld op te halen voor Stichting Ambulance Wens. Dit doen zij ter nagedachtenis aan een zeer geliefde vrijwilliger. Alle paardenliefhebbers zijn van harte welkom op deze avond.

De Voornruiters is een organisatie voor en door vrijwilligers. Helaas heeft de vereniging ook vrijwilligers verloren door ziekte of zelfs door overlijden. Roel Groenendijk is daar een van. Gelukkig heeft Roel met behulp van Stichting Ambulance Wens nog één maal zijn paard kunnen bezoeken. De Voornruiters gaat nu een benefietavond voor deze stichting organiseren, zodat er met het opgehaalde geld nog veel laatste wensen in vervulling kunnen gaan.

Invulling van de avond
De benefietavond vindt zaterdag 20 mei plaats op sportpark Rijnvliet. Vanaf 17:00 uur is iedereen welkom om de tweedehandsbeurs te bezoeken, waar iedere paardenliefhebber wel iets kan vinden. Kinderen kunnen ritjes op pony’s maken of springen op de springkussen. Om 19:00 start de showavond, met spring- en dressuurdemonstraties die gegeven worden door onder andere Lotje Schoots en Albert Voorn. Ook zijn er veilingen, waar jij kan bieden op onder andere een les van Adelinde Cornelissen, een les van Maikel Van Der Vleuten, een proef gerichte clinic van Marlon Wisse en zelf gewonnen spullen van Anky Van Grunsven. Na afloop is er nog een DJ en de gelegenheid voor een drankje en een dansje. Het volledige programma en alle veilingitems vind jij hier.

Help mee
Zelf kan jij ook in actie komen. Wanneer jij dat doet, krijg jij voor elke ingebrachte tien euro een lot, waarmee jij kans maakt op een springles van Richard Kapteijn of een dressuurles van Ingrid Gerritsen.
Als jij nog paardenspullen hebt die jij niet meer gebruikt, kan jij deze elke dinsdag tussen 19:00 en 20:00 uur naar het Blastrac Pippisch Centrum van De Voornruiters brengen, zodat deze op de benefietavond verkocht kunnen worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan paardrijbroeken, dekjes, dekens, hoofdstellen, halsters en caps.

Stichting Ambulance Wens
Stichting Ambulance wens vervult wensen van mensen die ongeneeslijk ziek zijn. Met de juiste medische hulp en speciaal vervoer laten zij deze wensen, die onmogelijk leken, toch uitkomen. Elke wens telt en wordt vervult, hoe klein of groot de wens ook is. De stichting is geheel afhankelijk van vrijwilligers en donaties. Elke bijdrage is dus van belang en daarom hoopt De Voornruiters zo veel mogelijk geld op te halen met deze benefietavond.

1 reactie op “Voornruiters organiseert benefietavond voor Stichting Ambulance Wens”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.