Opruimactie bij Rood Nood en Berlijnplein

18 mei 2017 12:12  Redactie  Reageer

Zaterdag 20 mei organiseert Gewenst Eigen Initiatief (GEI) weer een opruimactie. GEI nodigt iedereen uit om te komen helpen met het verzamelen van zwerfafval rondom Rood Noot en het Berlijnplein.

Het beste is natuurlijk om zwerfafval te voorkomen, door eenvoudigerwijs jouw afval in een prullenbak te gooien. Toch ligt er in het hele land veel zwerfafval en in plaats van naar anderen te wijzen, kan jij ook zelf jouw handen uit de mouwen steken en zwerfafval opruimen. Dit kan natuurlijk altijd en overal, maar gezamenlijk afval ruimen tijdens een opruimactie maakt het werk veel leuker.

Daarom organiseert Gewenst Eigen Initiatief (GEI) opruimacties in Leidsche Rijn. De afgelopen opruimactie, 24 maart jl., was erg succesvol. Zaterdag 20 mei wordt er weer een dergelijke opruimactie georganiseerd door GEI. Rondom Rood Noot en het Berlijnplein kan jij, samen met anderen, jouw steentje bijdragen aan een schone, veilige en gezonde leefomgeving door te helpen met het opruimen van zwerfafval. Om klokslag 11:30 begint de opruimactie en om klokslag 12:30 stopt het opruimen. De opbrengst zal ieder een trots en tevreden gevoel geven en zal ook op de foto worden gezet.

Als jij dus komende zaterdag nog een gaatje in jouw agenda hebt, is het zeker de moeite waard om een uurtje over te hebben voor deze opruimactie. Want hoe meer mensen er meedoen, des te groter zal de vreugd en de opbrengst zijn.

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Advertenties:

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website