Vanavond inloopavond woningbouw en strandzone Haarrijn

Donderdag 18 mei organiseert de gemeente Utrecht een inloopavond over de woningbouw en strandzone bij Haarrijn. Tijdens deze avond informeert de gemeente jou over de aanpassingen in het Stedenbouwkundig Plan.

In 2010 was er al een Stedenbouwkundig Plan Woningbouw en Strandzone Haarrijn vastgesteld, maar door de crisis op de woningbouwmarkt kon dit plan niet uitgevoerd worden. Nu het beter gaat op de woningbouwmarkt, is het plan weer opgepakt. Het plan bestaat uit onder andere de plaatsing van 700 woningen, waaronder twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woningen, appartementen aan het strand en woningen op en aan het water. De plaatsing van een klein bedrijventerrein met geluidswering tussen de woonbuurt en de A2 is ook onderdeel van het plan.

Het plan is nu echter op een aantal onderdelen aangepast. Tijdens de inloopavond op 18 mei kan jij alles te weten komen over het plan en de aanpassingen die zijn gemaakt ten opzichte van het plan van 2010. De inloopavond wordt gehouden in Wijkservicecentrum Vleuten-De Meern, Dorpsplein 1, en duurt van 19:30 tot 21:00 uur.

9 gedachten over “Vanavond inloopavond woningbouw en strandzone Haarrijn”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.