Zaterdag bramenstruiken verwijderen in Máximapark

Morgen, zaterdag 20 mei, staat het verwijderen van bramen op het programma. Samen met andere vrijwilligers kan jij aan de slag gaan met de bramentakken weg te knippen en de wortels weg te steken.

De klus start om 9:00 uur in het onderkomen aan de Alendorperweg 10A. Wanneer de taken verdeeld zijn, gaat iedereen het park in om het werk te starten. Goede handschoenen en geslepen spades zijn, met dank aan Henk Veldhuizen, ter plaatse aanwezig. Om 12:00 uur wordt het werken gestaakt en wordt de ochtend gezamenlijk afgesloten met een broodmaaltijd.

Aanmelden voor het verwijderen van de braamstruiken kan door te mailen naar Peter Mocking via petermocking@casema.nl. Mocht jij vaker ’s ochtends willen helpen aan het onderhoud van het park, dan kan jij een keer een ochtend meelopen met de groep van “Krasse Knarren” en als het bevalt dit team komen versterken. Voor meer informatie hierover kan jij ook naar het bovenstaande mailadres mailen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.