Zonovergoten Dag van Natuur en Cultuur goed bezocht

Van een levensgrote grande piano die je lopend bespeelt en ultrasone geluiden spotten tot een workshop Swingende Stiften: er was woensdag 17 mei van alles te beleven in en rondom Brede School het Zand. Cultuur19 en DOENJA Dienstverlening organiseerden de jaarlijkse Dag van Natuur en Cultuur. Naar schatting 750 bewoners van Leidsche Rijn bezochten het programma, dat in het teken stond van ‘Toeters en Bellen’. De wedstrijd Raad het Geluid hield iedereen de hele dag in spanning en werd uiteindelijk gewonnen door Lise. Zij ging naar huis met twee tickets voor My First Festival en een speelgoedbon. Het geluid dat door meester Bart was opgenomen bleek het slot van een wc-deur. Slechts 8 kinderen van de vele deelnemers hadden dat geraden.

Foto’s: Frouke Ringenoldus

1 gedachte over “Zonovergoten Dag van Natuur en Cultuur goed bezocht”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven