De Daphne Schippersbrug over voor Pink Ribbon

Een uitdagend parcours van 5, 7.5 of 10 km over de Gele Brug en de nieuwe Dafne Schippersbrug wacht op de deelnemers van 8e editie van de Ladiesrun Utrecht. Op zondag 11 juni lopen duizenden stoere vrouwen in Utrecht, Rotterdam, Groningen en Eindhoven voor Pink Ribbon.

Bij de Ladiesrun gaat het niet om de tijd, maar om de beleving en gezelligheid. Zo wordt er zowel op het Berlijnplein (start en finish locatie) als langs het parcours voor swingende beats gezorgd en kun je na afloop genieten met een drankje en hapje op het food festival of shoppen op de Ladiesfair.

Beginnend of gevorderd… Iedereen komt stralend over de finish en wordt beloond met een unieke medaille.

Maaike Blonk de finish over
In 2015 kreeg Maaike de diagnose borstkanker en besloot vrij kort daarna dat ze mee wilde lopen voor Pink Ribbon. Daarnaast is ze een actie gestart om zoveel mogelijk geld op te halen. Maaike is al een tijdje aan het trainen en is er van overtuigd dat het haar gaat lukken de finish te halen. Wij zijn trots!

Wil jij net als Maaike meelopen voor het goede doel en tegelijk een fantastische dag met je vriendinnen ervaren? Doe dan mee aan de Ladiesrun Utrecht op zondag 11 juni!
Voor meer informatie en om je in te schrijven: www.ladiesrunutrecht.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.