Midzomeravondconcert in Vlinderhof op zaterdag 24 juni

Inmiddels een traditie: op de langste zaterdag van het jaar organiseert Vlinderhof een Midzomeravondconcert. Het programma is elk jaar anders en elk jaar verrassend. Dit jaar hebben de blazers de hoofdrol. Neem je buren, vrienden en familie mee en kom genieten!

Tijdens alweer de derde Midzomeravond in de Vlinderhof – die dan volop in bloei staat – brengen op zaterdag 24 juni Tutti Saxi en het koperorkest van het Domstad Jeugdorkest een gevarieerd muzikaal programma op het groene buitenpodium. Zo besluit de Vlinderhof de langste dag van 2017 en kondigt tegelijkertijd de zomer aan.

In het Domstad Jeugdkoperorkest spelen de jonge koperblazers van het Junior- en het Jeugdorkest. Het orkest bestaat uit een slagwerker en ongeveer zestien koperblazers, waaronder hoornisten, trompettisten en trombonisten. Het repertoire is breed en bestaat zowel uit klassieke werken, als pop en filmmuziek.

Tutti Saxi is een straatorkest uit Utrecht. Ze spelen een mix van stijlen, variërend van salsa en samba tot Balkan en Arabisch. De swingende saxofoons en de strakke percussieritmes zorgen samen voor wat men in Latijns-Amerika sabroso noemt: smeuïge, feestelijke muziek!

Een muzikale avond voor jong en oud. Natuurlijk hopen we op mooi weer maar als de weersverwachting slecht zal zijn, maken we uiterlijk de donderdag ervoor via social media bekend of het doorgaat. Neem een kleedje of tuinstoel mee om op te zitten want er zijn geen stoelen aanwezig.
Midzomeravondconcert Vlinderhof Máximapark op zaterdag 24 juni 2017. Toegang gratis. Drankjes en hapjes tegen kleine vergoeding (opbrengst komt ten goede aan de tuin). Om 19.00 uur inloop, aanvang programma met het Domstad Jeugdorkest en Tutti Saxi om19.30 uur. Zon onder: 22.07uur. Einde programma ± 22.30 uur.

3 gedachten over “Midzomeravondconcert in Vlinderhof op zaterdag 24 juni”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.