Verbreek jij het record hotdogs eten tijdens Bourgondisch Vleuten?

Zaterdag 10 juni is er weer Bourgondisch Vleuten. Het centrum van Vleuten staat dan vol met stands waar lekker eten en verschillende dranken te verkrijgen zijn. Ook is er een podium met live muziek. Kortom een aanrader!

Kampioenschap hotdogs eten
Hoeveel hotdogs weet jij weg te werken? Het record staat op naam van deAmerikaan Joey Chestnut. Hij wist namelijk 70 broodjes weg te werken binnen tien minuten! Dat zijn er dus zeven per minuut! Durf jij het aan en denk je in de buurt te komen van dit record? Klim dan op 10 juni het podium op en laat zien hoeveel jij er weet weg te werken.


Advertentie:

Bourgondisch Vleuten
Het festival is op 10 juni van 14.00 tot 23.00 uur op het dorpsplein in Vleuten.

17 reacties op “Verbreek jij het record hotdogs eten tijdens Bourgondisch Vleuten?”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.