Verhuur kantoren Leidsche Rijn Centrum van start gegaan

Afgelopen week is de verhuur van kantoren Uffizi en Rivoli in Leidsche Rijn Centrum van gestart gegaan. Met de verhuur van de kantoorpanden komt werken, ontspannen en wonen samen in Leidsche Rijn Centrum.

In Leidsche Rijn Centrum zijn twee gebouwen bestemd voor kantoorruimte met een totale ruimte van 8.400 m². Het multi tenant kantoor (een kantoor waar je een kantoorruimte of kantoorvloer huurt binnen een gebouw met meerdere gebruikers) Uffizi beschikt over 3.600 m². Gisteren is bekend geworden dat de PageGroup (Page Executive, Michael Page en Page Personnel) zich  in dit kantoorgebouw gaat vestigen. PageGroup zal in het eerste kwartaal van 2018 zijn ruimte in Uffizi betrekken. De specialist op het gebied van werving en selectie huurt in totaal 925 m².

Joost Fortuin, Managing Director van PageGroup: “Met de aanhuur van dit unieke pand zijn wij ervan verzekerd om in de komende jaren onze medewerkers, opdrachtgevers en kandidaten perfect bereikbaar te ontvangen in een uniek deel van de stad Utrecht en hiermee onze dienstverlening verder te optimaliseren.

Het Rivoli kantoorgebouw beschikt over 3.600 m². Hier gaat het om een single tenant kantoor wat betekent dat het gebouw in zijn geheel te huren is, zonder dat je de ruimte met één of meerdere andere bedrijven deelt.

De kantoorgebouwen kenmerken zich door een hoogwaardige architectuur en een uitstekende parkeernorm. In totaal komen er 1.200 bezoekers-parkeerplaatsen in Leidsche Rijn Centrum.

Eersteklas locatie
Beide kantoren zijn gevestigd op een eersteklas locatie vanwege de gunstige bereikbaarheid van snelwegen en natuurlijk treinstation Leidsche RIjn. Ook zijn er genoeg faciliteiten, zo komen op de begane grond van de kantoren winkels, koffietentjes en restaurants langs boulevards, promenades en gezellige pleinen.

Meer informatie
Begeleidende verhuurmakelaars zijn JLL en Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting. De kantoren zijn beschikbaar vanaf begin 2018. Voor meer informatie bezoek de website naar www.rivolikantoren.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.