Man dumpt honderden broden in water

Een ondernemer die al maandenlang brood in het water naast de Rijksstraatweg dumpte, is eindelijk door de politie betrapt.

De politie had van buurtbewoners al vaker meldingen gekregen dat een man daar regelmatig brood in het water achterliet, maar wanneer de politie dan aankwam, was de dader al vertrokken.


Advertentie:

Afgelopen maandag lukte het een getuige om een deel van het kenteken van het busje waarin de man reed aan de politie door te geven. Zo konden de agenten de man eindelijk vinden en aanspreken.

De dader bleek een ondernemer te zijn die zich van geen kwaad bewust was. Hij gaf dan ook direct toe dat hij het brood in het water dumpte. Er komt nog een onderzoek en proces-verbaal. Waarschijnlijk zal de ondernemer met een boete gestraft worden.

6 reacties op “Man dumpt honderden broden in water”

  1. Jeetje…is daar geen andere bestemming voor te vinden? …zoveel mensen die gebruik maken vd voedselbank of er net niet voor in aanmerking komen en t ook niet breed hebben…en als t niet meer voor consumptie vd mens is hebben de varkensboeren er misschien nog wel wat aan

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.