Pinksterpicknick in Vlinderhof

De Vlinderhof in het Máximapark bestaat inmiddels bijna drie jaar. Om dit te vieren, wordt er zondag 4 juni een Pinksterpicknick georganiseerd.

De Vlinderhof is, helemaal nu de bloemen volop in bloei staan, zonder twijfel een van de mooiste plekjes om te gaan picknicken. Kom daarom ook naar de Pinksterpicknick: eten, drinken en relaxen met de blote voeten in het gras, tussen de kleurrijke bloemen en met een heerlijk achtergrondmuziekje. Even jouw hoofd leeg maken en genieten van al het moois om jou heen.

De picknick start om 12:00 uur en zal tot ongeveer 16:00 uur duren. Als jij echter nog iets langer wilt blijven genieten, is dat zeker geen probleem. Iedereen is welkom, dus neem vooral ook wat vrienden, familie en buren mee. Kom lopend of met de fiets en neem een kleed en een gevulde picknickmand mee, zodat jij ook wat met anderen kunt delen. Deelname aan de picknick is gratis en er is een toilet aanwezig. Mocht het heel warm zijn, dan wordt je op iets koels getrakteerd. Bij slecht weer gaat de picknick mogelijk niet door.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.