Ambitieuze ondernemer met creatieve ideeën gezocht voor Strijkviertelplas

Recreatieschap Stichtse Groenlanden is op zoek naar een Horecaondernemer die zich wil vestigen aan de recreatieplas Strijkviertel. Het is de bedoeling dat er een horecavoorziening in combinatie met recreatieve activiteiten komt. Zo moet de ondernemer creatief, energiek zijn en innovatieve ideeën hebben om de bezoekers van de plas te verrassen met een eigentijds horeca- en recreatieaanbod.

Interesse?
Op woensdag 21 juni van 19.00 – 21.00 uur is er in het Huis van de Provincie Utrecht een informatiebijenkomst. Belangstellenden kunnen zich hiervoor aanmelden via strijkviertel@recreatiemiddennederland.nl. Geintreseenden kunnen hun plannen indienen vóór maandag 3 juli 201712.00 uur. Lees hier de vacature.

Strijkviertelplas
Strijkviertel ligt langs de A12, nabij knooppunt Oudenrijn (A12 en A2). Het recreatieterrein bestaat uit een recreatieplas,  zandstranden, picknickplaatsen, ligweiden en is voorzien van toiletgebouwen. De plas is een voormalig zandwinput wat vroeger diende als stortplaats voor onder meer bagger en puin, maar is inmiddels gesaneerd en heeft een zeer goede waterkwaliteit. Jaarlijks trekt het veel bezoeker die daar zwemmen, zonnen, wandelen, fietsen, surfen en te vissen.

Rijnvliet
De nieuwbouwwijk (Rijnvliet) komt aan de noordoostkant van Strijkviertel te liggen. Eind 2017 start de verkoop van de eerste 50 woningen. Uiteindelijk zullen er 1.100 woning verrijzen.

11 gedachten over “Ambitieuze ondernemer met creatieve ideeën gezocht voor Strijkviertelplas”

  1. Soner Gulec

    Misschien iets voor jouw
    Met je heerlijke gerechtjes en kookkunsten
    Misschien samen met je zoon
    Lijkt mij een heerlijke idee en een ideale kans om door te breken

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.