Zingende Beelden met professionals en beginnende makers groot succes

Cultuur19 organiseerde op zondag 4 juni Zingende Beelden: Hoe het Sprookje begon. Artistiek leiding was in handen van Minke Elisa Brands. Aan de voorstelling werkten vele professionals en amateurkunstenaars mee van o.a. Harmonie Orkest Vleuten, Amadeus Lyceum, Dansatelier42 en MBO Utrechtse Dansacademie. Het verhaal ging verder waar de editie van 2015 was gestopt: De Boze Koningin ging het gevecht aan met zichzelf in het Máximapark. Het publiek volgde de dansers door het park langs onder meer Rituele Depositie en Anonieme Monumenten. Na vier goedgevulde voorstellingen onder een prachtig blauwe lucht vertrok ze weer met haar Wolven. Ondanks al haar slechtheid liet ze het publiek achter met een klein sprankje hoop: dat iedereen de goedheid in zichzelf meedraagt. Je hoeft er alleen maar naar te luisteren. Cultuur19 dankt publiek, vrijwilligers, de deelnemers, samenwerkingspartners en fondsen voor hun bijdrage aan Zingende Beelden.

Lees hier alle artikelen over Zingende Beelden

Foto’s: Johan G. Hahn

Twitter berichten

4 gedachten over “Zingende Beelden met professionals en beginnende makers groot succes”

  1. Wij hebben er gisteren van genoten en de kleinkinderen ook.
    Misschien wel leuk om een aantal van de zelfinzicht (lach)spiegels te laten hangen? De kleinkinderen, 3 en 6 jaar) lagen in een deuk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].