Waterwinmarkt komt er weer aan op zaterdag 10 juni in WC Terwijde

Het is weer zo ver! De gezelligste buurtmarkt van Leidsche Rijn en omstreken komt eraan. Voor de achtste keer organiseren twee enthousiaste buurtbewoonsters 10 juni dit leuke burgerinitiatief, in samenwerking met winkelcentrum Terwijde en ondersteund door het initiatievenfonds van de gemeente Utrecht.
Mensen kunnen weer heerlijk snuffelen tussen zo’n honderd kramen met tweedehands of nieuwe spulletjes, en elkaar gezellig ontmoeten terwijl de kinderen zich uitleven bij de vele kinderactiviteiten. Er is een draaimolen en kinderen kunnen zich prachtig laten schminken, naar hartenlust knutselen, knuffelen met dieren, springen, zich vergapen aan de ballonnenclown maar dat is nog lang niet alles. Ook zijn er suikerspinnen uit een roze caravannetje en er wordt gratis popcorn uitgedeeld. Kortom, een feest dat jong en oud niet mag missen!
Voor de inwendige mens is er genoeg lekkers, en bezoekers kunnen genieten van de klanken van sambaband Oladom, of kijken naar de danskunsten van de Djalita cheerleaders. Kapster.nl is aanwezig voor extensions in de haren. De opbrengst daarvan gaat naar Djalita chearleaders voor hun reis naar Zagreb (EK). Zelfs voor een lekkere massage kan je op de Waterwinmarkt terecht.

Genoeg te beleven dus!


Advertentie:

Daniëlle Stoops en Diana Vonk, de twee initiatiefneemsters, kunnen na zeven keer Waterwinmarkt een beetje op routine varen, maar toch voelen zij zich nog net zo enthousiast en betrokken als bij de eerste keer. “We voelen enorm veel waardering van de buurtbewoners, en dat maakt het leuk om te blijven doen”, aldus Diana. Soms denken mensen dat het een professionele markt is, maar dat is niet zo: de twee dames organiseren deze vrijwillig en er is geen winstbejag. “Het is een laagdrempelige markt, zonder poespas. We begonnen als een kleedjesmarkt, en die laagdrempeligheid willen we er in houden”, legt Daniëlle uit.

Praktische info
Wanneer: zaterdag 10 juni van 9.00-16.00 uur
Waar: Winkelcentrum Terwijde.
Adres: Ella Fitzgeraldplein, Utrecht-Terwijde
Bereikbaarheid: uitstekend bereikbaar. Er is een treinstation en gratis parkeergelegenheid
Facebook: Waterwinmarkt

7 reacties op “Waterwinmarkt komt er weer aan op zaterdag 10 juni in WC Terwijde”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.