Burgemeester sluit woning met hennepkwekerij

Een woning aan Citroenkruid 6 in Veldhuizen (De Meern) is op last van Burgemeester Jan van Zanen per direct gesloten. De politie trof in de woning een grote hennepkwekerij aan met maar liefst 500 wietplanten. Zowel de eerste verdieping als de zolder waren volgebouwd en diende als wietkwekerij. De ruimtes waren nauwelijks begaanbaar.

Brandgevaar
De stroom voorziening was dermate gevaarlijk aangesloten dat er een extreem (brand)gevaarlijke situatie voor de omgeving ontstond. Inmiddels heeft Stedin de stroom en het gas afgesloten. Het pand is onbewoonbaar verklaard en gesloten op basis van de Opiumwet voor de duur van 12 maanden.

Aanhouding
De politie heeft een persoon aangehouden die in de woning aanwezig was. Of er achteraf meerdere aanhoudingen zijn verricht is niet bekend.

9 gedachten over “Burgemeester sluit woning met hennepkwekerij”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven