Win vrijkaartjes voor het 40UP Zomerfestival met o.a. Kool & The Gang

Kool & The Gang, Spargo en Hot Chocolate op 40UP Zomerfestival Utrecht
40UP Zomerfestival strijkt deze zomer voor de derde maal neer in Utrecht. Op zaterdag 24 juni wordt Grasweide Papendorp ingericht met drie podia waar het de veertigplusser muzikaal aan niets ontbreekt. Onbetwiste headliner is de wereldberoemde Amerikaanse formatie Kool & The Gang die met hits als ‘Celebration’, ‘Get Down On It’ en ‘Ladies Night’ het festival afsluit. Bezoekers kunnen verder genieten van concerten op de live-stage van Hot Chocolate (‘You Sexy Thing’), Spargo (‘You And Me’ en ‘One Night Affair’), Roberto Jacketti & The Scooters (‘I Save The Day’) en George McCrae (‘Rock Your Baby’).
Het veelzijdige karakter van het festival wordt onderstreept door het 40UP DJ Team dat de grootste pophits draait en door DJ-sets van onder andere Jean, Erick E, Roog, Jurgen en Jaydee.

Foodtrucks en theater
40UP Zomerfestival is echter meer dan alleen muziek. Zo zijn er dermate veel foodtrucks aanwezig dat je gerust kunt spreken van een echt foodfestival met een uitgebreid aanbod aan internationale keukens. En geen enkel festival biedt zoveel zitgelegenheid om rustig je drankje te drinken, een hapje te eten of te genieten van de theateroptredens. De Zweefmolen draait zijn rondjes en je kunt er terecht voor een lokaal biertje dat bij uitzondering uit glas wordt geserveerd.

Pophits en videoclips
Vaste bezoekers van 40UP weten wat ze in de grote tent mogen verwachten. Daar draait het 40UP DJ Team onder aanvoering van grondleggers Harry de Winter en Alex van Oostrom de beste pophits en bijbehorende videoclips van de afgelopen decennia. Hier komen Prince, David Bowie en Michael Jackson weer voor even tot leven maar je hoort er ook Pharell en Beyonce.

Dance classics
House bestaat alweer enkele decennia in Nederland dus ligt het voor de hand dat het op 40UP een belangrijke plaats inneemt. Niet alleen op de clubavonden in de grotere locaties van Nederland maar ook het zomerfestival. Wie het oude housegevoel nog een keer willen beleven kan zich dus alvast verheugen op de Upbeats area. De eerder genoemde Nederlandse dancepioniers DJ Jean, Erick E, Roog, Jaydee en Jurgen draaien daar de muzikale hoogtepunten van 30 jaar dance.

Bereikbaarheid
40UP Zomerfestival op de Grasweide Papendorp is prima bereikbaar met auto, fiets en OV. Er worden parkeerterreinen naast het festival ingericht. Ook rijden speciale pendelbussen vanaf het Jaarbeursplein bij Utrecht CS.

De openingstijden zijn 12.00 tot 23.00 uur. Kaarten kosten (tijdelijk) 37,50 ex fee en zijn nu verkrijgbaar via:
Voor meer informatie ga je naar www.40upzomerfestival.nl

Win gratis kaartjes
Wij mogen 2×2 vrijkaarten weggeven. Wil je hierop kan maken? Meld je dan aan op onze nieuwsbrief én stuur een mail naar [email protected] o.v.v. ‘Vrijkaarten 40UP’ zodat ook bestaande nieuwsbrief abonnees kans kunnen maken. De actie loopt tot en met donderdag 15 juni 12.00 uur. Winnaars ontvangen van ons een mail met verdere instructies

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].