Opening Digitale Bruisplek De Weide Wereld

Het project Digitale Bruisplek van Welzaam is succesvol. Daarom wordt er een derde locatie voor dit project geopend. Deze derde locatie, in De Weide Wereld in Vleuterweide, werd vandaag feestelijk geopend.

De digitale bruisplekken zijn er om iedereen die hulp nodig heeft in de omgang met computers te helpen. Wat voor de een simpel is, kan voor een ander erg ingewikkeld zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het invullen van formulieren, het bekijken van foto’s en het opzoeken van informatie op de computer, tablet of smartphone.

Vanaf nu zijn er drie locaties waar er wekelijks een inloopspreekuur plaatsvindt. Op maandagen van 10:00 tot 12:00 uur in Buurtcentrum De Schakel (Vleuten), op donderdagen van 13:00 tot 15:00 uur in Buurtcentrum de Pijler (De Meern) en nu dus ook op vrijdagen van 14:00 tot 16:00 uur in Buurtcentrum De Weide Wereld. Tijdens de inloopspreekuren beantwoorden medewerkers al jouw vragen en helpen jou met al jouw digitale problemen.

Op vrijdag 9 juni van 14:00 tot 16:00 uur wordt de officiële opening van de Digitale Bruisplek in Buurtcentrum De Weide Wereld feestelijk gevierd. Alle betrokkenen, wijkbewoners en geïnteresseerden zijn van harte welkom op deze opening. Voor meer informatie kan jij mailen naar wiebkescheltema@welzaamutrecht.com of bellen naar 06-51377792.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.