Voetbalkriebels? UVV zoekt jou!

Je bent rond de 40 en heb je op niveau gevoetbald … en sinds je kinderen voetballen begin het bij je zelf ook weer te kriebelen. Maar ja, in wat voor een team kom je? Ze moeten daar wel een beetje kunnen voetballen. Gogme en lekker tikken.

UVV4 is op zoek naar jou!
De meesten van ons hebben in de jaren ’80 de jeugd van UVV doorlopen, in de jaren ’90 met UVV “hoog” gevoetbald. En nu voetballen we alweer jaren als UVV4 op zondag in de lagere reserve-klassen, waar onze tegenstanders elk jaar weer een jaartje jonger worden …

Enkele spelers stoppen en daarom zoeken we voor komend seizoen versterking.
Zin om weer lekker te gaan voetballen? Of wil je meer weten? Stuur een berichtje aan Marco United ([email protected]).

Daarnaast is er bij UVV ook ruimte op de zondag voor een nieuw seniorenteam. Altijd al een keer met je team de overstap willen maken naar een bruisende voetbalvereniging in hartje Leidsche Rijn? Bij UVV zijn op dit moment voldoende mogelijkheden om wekelijks heerlijk te voetballen. Interesse? Neem voor meer informatie contact op met Anthony Geraedts ([email protected]).

13 gedachten over “Voetbalkriebels? UVV zoekt jou!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].