Heftig auto-ongeluk op A12 tussen Vleuten en Harmelen

12 juni 2017 19:47  Redactie  2 reacties

Vannacht botste een auto met hoge snelheid achterop een andere auto. Dit leidde tot brand bij een van de auto’s. Drie mensen raakten gewond.

De kop-staartbotsing gebeurde rond 02:30 uur op de A12 tussen Harmelen en Vleuten. Het grote snelheidsverschil tussen de auto’s veroorzaakte een grote impact en een enorme ravage.

Alle inzittenden zijn naar het ziekenhuis gebracht voor onderzoek. Wel laat de politie via Twitter weten dat de verwondingen wonderwel lijken mee te vallen. Bovendien had de brandweer de brand snel onder controle. Een berger heeft de auto’s meegenomen.

De politie heeft de auto die veel te hard reed doorzocht. Het is echter nog onbekend of er verboden middelen zijn gevonden. Ook De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) heeft onderzoek gedaan naar de oorzaak van het ongeval, maar men weet nog niet of er alcohol in het spel was en hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren.Advertenties:


2 reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website