Tentoonstelling: Deur dicht! Licht uit!

In Steede Hoge Woerd kunnen kinderen de interactieve tentoonstelling “Deur dicht! Licht uit!” bezoeken. Bij deze tentoonstelling staat duurzaamheid centraal. Via veel verschillende activiteiten komen kinderen van alles te weten over onderwerpen als duurzaam eten en duurzame energie.

Tijdens de interactieve tentoonstelling zullen er veel activiteiten te doen zijn. Via deze activiteiten leren de kinderen bijvoorbeeld hoe zij hun eigen voedsel verbouwen en hoe men elektriciteit kan opwekken met behulp van zonne- en windenergie. Ook zullen er verschillende spellen te doen zijn, waaronder het afvalspel, het bliksemspel en het dierenzoekspel. Een kijkje in het insectenhotel mag ook zeker niet ontbreken.

De tentoonstelling is gericht op kinderen van vier tot twaalf jaar oud. Schoolklassen, kinderopvangen en BSO’s zijn ook uitgenodigd om een dagje langs te komen. Begeleiders kunnen bij de balie van Castellum Hoge Woerd het opdrachtenboekje en handleiding kopen. Dit kost €3,-. “Deur dicht! Licht Uit!” kan op de vier vrijdagen van juni bezocht worden: 2, 9, 16 en 23 juni. De tentoonstelling duurt van 10:00 uur tot 17:00 uur. Voor meer informatie en voor groepsarrangementen kan jij contact opnemen met Lidy Zeinstra door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 030-753 38 00.

Laat een reactie achter

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven