Vindt je het leuk deze zomer en dit najaar te tuinieren?

Kom dan helpen bij Buurttuin Johanniterveld. Op de buurttuin wordt door scholen in tuinbakken van 2 x 1 meter getuinierd. Maar het schooltuinseizoen loopt af en dan komen de bakken vrij om geadopteerd te worden door moestuinliefhebbers. 
De bakken mogen naar eigen inzicht beheerd worden, er kan geoogst, geplant of gezaaid worden. De afspraak hierbij is dat de bak en de omgeving onkruidvrij gehouden worden en de bak eind februari 2018 weer overdraagt aan de scholen.


Advertentie:

Heb je hier belangstelling voor? Geef je dan op vóór 21 juni door je naam, e-mailadres, telefoonnummer, en het aantal bakken waarvoor je belangstelling hebt door te geven aan h.bruinsma@bredeschoolhetzand.nl.
Op woensdag 21 juni om 13.00 uur is er een bijeenkomst op de tuin voor informatie en sleuteloverdracht.

Wil je geen bak adopteren maar wel af en toe een handje willen helpen, kom dan gerust ook even langs op de tuin. Marjo Spierings (vrijwilligster) is hier vaak te vinden. Buurttuin Johanniterveld bevindt zich op de Vogelvlinderweg en grenst met de achterkant aan Brede School Het Zand.

5 reacties op “Vindt je het leuk deze zomer en dit najaar te tuinieren?”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.