Waterwinmarkt 2017 groot succes

Het weer zat mee, de vele bezoekers waren vrolijk gestemd en de kinderen hadden dikke pret: de Waterwinmarkt afgelopen zaterdag in winkelcentrum Terwijde was een groot succes.

De honderd beschikbare kraampjes waren alle bezet, veelal door buurtbewoners die hun oude huisraad of speelgoed een tweede kans gunden of anderen verkochten zelfgemaakte spulletjes zoals houten domtorentjes of schilderijen.


Advertentie:

Ook was een aantal organisaties uit te buurt vertegenwoordigd. Historische Vereniging Vleuten de Meern en Haarzuilens gaven presentaties over de geschiedenis van de wijk, en gemeente Utrecht zamelde ‘dromen voor de buurt’ in bij de buurtbewoners. Ook Doenja en ‘Harten voor Sport’ waren van de partij.

Djalita Cheerleaders uit Vleuten verzorgden spetterende optredens, zo zamelden zij geld in voor hun reis naar Zagreb, waar zij volgende maand zullen strijden om het Europees kampioenschap Cheerleading. Kapster.nl steunde de cheerleaders door het zetten van extensions en tegen een klein bedrag konden mensen zich heerlijk laten masseren door masseur Theo Mashi. De opbrengst gaat naar de cheerleaders. Percussieband Oladom zorgde gedurende de dag voor zomerse, opzwepende geluiden.

Het was een drukte van jewelste bij de kinderboerderij, het springkussen, de ballonnenclown, zweefmolen, en de kramen van diverse kinderopvangorganisaties waar werd geknutseld of geschminkt. Danielle Stoops en Diana Vonk kijken terug op een fantastische dag: “We kregen veel enthousiaste reacties van de kraamhuurders en de bezoekers. We kijken nu al weer uit naar de negende editie volgend jaar”, aldus de enthousiaste organisatoren van het buurtinitiatief.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.