Meedenkmiddag nieuwe school Berlijnplein

Woensdag 21 juni wordt er door NUOVO scholengroep een meedenkmiddag georganiseerd over de middelbare school die in de toekomst op het Berlijnplein komt. Leerlingen vanaf groep zes en volwassenen zijn meer dan welkom om hun ideeën voor een nieuwe school en beter onderwijs te delen.

Anders dan andere scholen
Op de nieuwe school op het Berlijnplein kunnen in de toekomst leerlingen met een mavo-, HAVO- en VWO-advies komen, maar ook kinderen vanaf tien jaar zullen er een plek kunnen krijgen. Dit is al vernieuwend vergeleken met andere middelbare scholen. Ook op andere gebieden moet dit een vernieuwende, bijzondere school worden. Het moet een school worden, dat de leerlingen echt klaarstoomt voor de toekomst.

Meedenken
NUOVO vraagt daarom ouders, leerlingen, leerkrachten, bedrijven, maatschappelijke organisaties, onderwijsprofessionals en alle andere geïnteresseerden om mee te denken over hoe de nieuwe school eruit zou kunnen zien. Daarom nodigt NUOVO hen uit voor een meedenkmiddag op woensdag 21 juni van 14:00 tot 17:00 uur. Aanmelden kan tot woensdag 14 juni, maar doe het snel, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].