Aanstaande zondag botanische wandeling in Máximapark

Zondag 18 juni wordt er in het Máximapark een botanische wandeling georganiseerd, waar jij alles te weten kunt komen over de wilde planten die in het park te vinden zijn.

Frans Coolen heeft vorig jaar alle wilde planten in het park geïnventariseerd en weet nu waar de mooiste en meest bijzondere planten staan. Hij verzorgt dan ook de botanische rondleiding. Hij vertelt hoe de planten heten en waarom ze juist op die plek groeien.

Alle geïnteresseerden zijn van harte welkom. De wandeling start om 10:30 vanaf Alendorperweg 10a en duurt ongeveer anderhalve uur. Je kan je aanmelden door te mailen naar [email protected] of via de Facebookpagina. Zonder aanmelding ben je echter nog steeds welkom om aan de wandeling deel te nemen.

1 gedachte over “Aanstaande zondag botanische wandeling in Máximapark”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].